Drukuj Drukuj

Szanowni Państwo,
W imieniu firmy cateringowej INTERGO miło  jest nam powitać Państwa po tak długiej przerwie w kolejnym roku szkolnym i w „nowej rzeczywistości”. Zapewniamy, iż nasze posiłki zostaną przygotowane i wydane zgodnie z wytycznymi GIS obowiązującymi w reżimie sanitarnym COVID-19.

 

Tak jak w ubiegłym roku szkolnym zamawianie i odwoływanie obiadów możliwe jest tylko przez  aplikację zamowposilek.pl.

W związku z tym prosimy o zapoznanie się z kilkoma istotnymi zasadami:

  1. Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godziny 8:30 rano w dniu wydawania posiłków lub dowolnego dnia poprzedniego.
  2. Płatność dokonywana jest z góry jako przedpłata, wyjątkowo na początek na początek dla nowo zalogowanych osób na 30 dni udostępniamy debet w wysokości 300,00 PLN, który pozwoli złożyć zamówienie bez przedpłaty. Debet ten należy uzupełnić przez wpłatę dokonaną w aplikacji .
  3. Zamówienia składane są na okres nie krótszy niż jeden miesiąc przed rozpoczęciem każdego miesiąca.
    Bardzo proszę o przestrzeganie terminów zamawiania i opłacania obiadów. Obiady należy zamówić do ostatniego dnia miesiąca na miesiąc następny (wyjątkiem jest wrzesień i zamówienia można składać do 6 dnia miesiąca) .
    Za obiad wydany a nie zamówiony w aplikacji zostanie doliczona do ceny posiłku dodatkowa opłata 1,00 (od miesiąca października).
  4. Wszystkie dni nieobecności dziecka w szkole poza ustawowo wolnymi oraz wycieczkami i zieloną szkołą odwoływane są przez Rodzica/Opiekuna.
  5. Ceny obowiązujące w roku szkolnym 2020/2021:
    – zestaw (zupa +II danie) 15,50
  6. W aplikacji wprowadzane jest miesięczne menu.

Zastrzegamy sobie możliwość zmiany menu z przyczyn od nas niezależnych.

  1. Osoby, które mają już założone konto w aplikacji w innej szkole proszone są o wygenerowanie nowego konta dla szkoły Kawalerii zgodnie z poniższym linkiem.

Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj lub skopiować ten link do przeglądarki:
https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=intergo_warszawa&token=b03adbb2ec5bb63eb998df5606163da3

W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta
bok@zamowposilek.pl lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę „Pomoc > Wyślij wiadomość”. W „Pomocy” znajdą Państwo również aktualną instrukcję obsługi aplikacji.

Poniżej  więcej informacji jak zamawiać i płacić za posiłki na krótkim filmiku instruktażowym:

https://bit.ly/2J7o0xz

Pozdrawiamy

Zespół INTERGO

Menu tygodniowe >>

Istnieje możliwość wykupienia pojedynczego obiadu (pod warunkiem dostępności – info w sklepiku) w cenie: 

16,50 złotych za II danie i 4 złotych za zupę

Menu opracowujemy przy udziale

mgr inż. Marii Jagiełło Dietetyka, Technologa żywienia.

Jej poradnia dietetyczna jest zmaterializowaniem życiowej pasji, jaką jest tematyka dietetyczna, żywieniowa i gastronomiczna. Do jej prowadzenia wykorzystuję doświadczenie, wiedzę i umiejętności nabyte przez kilkanaście lat pracy.

Od większości dietetyków wyróżnia ją, oprócz posiadania wiedzy żywieniowej i dietetycznej, dogłębna znajomość zasad technologii gastronomicznej.

Dzięki temu  jadłospisy i porady żywieniowe są łatwe w realizacji oraz nie są oderwane od kuchennej rzeczywistości.

Doświadczenie zawodowe Ukończyła studia dzienne na Wydziale Żywienia Człowieka i Gospodarstwa Domowego w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Ukończyła studia podyplomowe na kierunku: Żywność, Żywienie, Zdrowie – specjalność: Poradnictwo Dietetyczne w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie.

Od 1995 r. pracuję jako nauczyciel dietetyki, zasad żywienia człowieka, technologii gastronomicznej, higieny produkcji, obsługi konsumenta w technikum gastronomicznym.

Od 2006 r. jest nauczycielem dyplomowanym Posiadam certyfikaty egzaminatora Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Łodzi w zawodach:

  • technik organizator usług gastronomicznych
  • technik żywienia i gospodarstwa domowego
  • kucharz małej gastronomii
  • cukiernik jest ekspertem dietetycznym na portalu republikakobiet.pl
  •  Opracowuję artykuły o tematyce żywieniowej i dietetycznej do Expressu Ilustrowanego „Dietetyk radzi” oraz portali: http://www.onaonaona.com/zdrowie/ – Agaty Młynarskiej, http://repka.pl/cat/zdrowie/diety/ – Katarzyny Montgomery, http://kobieta.wp.pl/ Opracowuję autorskie diety- diety na miarę Opracowuję jadłospisy do różnych publikacji ( m.in. Żywienie zbiorowe – jadłospisy i receptury dla domów opieki społecznej, ośrodków rehabilitacyjnych, szpitali
  •  Żywienie dzieci w szkole i przedszkolu)
  • Prowadzi kursy i szkolenia dla bezrobotnych w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego
  •  Prowadzi warsztaty odchudzające w Dojrzewalni Róż
  • Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki
  •  Jest członkiem Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków
  • Prowadzi blog kulinarny: codzienna-kuchnia-dietetyczki.blogspot.com
  • Jest autorem książek Żywienie dietetyczne. Jadłospisy, diety i przykłady żywienia ludzi chorych
  • Zdrowe żywienie dzieci w szkole i przedszkolu Cukrzyca typu 2 – diety i jadłospisy
  •  Jadłospisy obiadowe dla dzieci szkolnych