Szanowni Państwo,
W imieniu firmy cateringowej INTERGO miło jest nam powitać Państwa w kolejnym roku szkolnym.
Bardzo dziękujemy za dotychczasowe korzystanie z obiadów przygotowywanych przez naszą firmę.
Od tego roku szkolnego wprowadzany aplikację zamowposilek.pl i jest to jedyna forma zamawiania i odwoływania obiadów w abonamencie. W związku z tym prosimy o zapoznanie się z kilkoma istotnymi zasadami:
1. Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godziny 8:30 rano w dniu
wydawania posiłków lub dowolnego dnia poprzedniego.
2. Płatność dokonywana jest z góry jako przedpłata, wyjątkowo na początek na 30 dni udostępniamy
debet w wysokości 300,00 PLN, który pozwoli złożyć zamówienie bez przedpłaty. Debet ten należy uzupełnić przez wpłatę dokonaną w aplikacji .
3. Zamówienia składane są na okres nie krótszy niż jeden miesiąc przed rozpoczęciem każdego miesiąca.
Bardzo proszę o przestrzeganie terminów zamawiania i opłacania obiadów. Obiady należy zamówić do ostatniego dnia miesiąca na miesiąc następny (wyjątkiem jest wrzesień i zamówienia można składać do 9 dnia miesiąca) .
Za obiad wydany a nie zamówiony w aplikacji zostanie doliczona do ceny posiłku dodatkowa opłata 1,00 (od miesiąca października).
4. Wszystkie dni nieobecności dziecka w szkole poza ustawowo wolnymi oraz wycieczkami i zieloną szkołą odwoływane są przez Rodzica/Opiekuna.
5. Ceny obowiązujące w roku szkolnym 2019/2020:
– zestaw (zupa +II danie) 14,00
6. W aplikacji wprowadzane jest dwutygodniowe menu.
7. Osoby które mają już założone konto w aplikacji w innej szkole proszone są o wygenerowanie nowego konta dla szkoły Kawalerii zgodnie z poniższym linkiem. Połączenie kont pod jeden login dla kilku szkół będzie możliwe dopiero w październiku.
Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj lub skopiować ten link do przeglądarki:
https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=intergo_warszawa&token=b03a
dbb2ec5bb63eb998df5606163da3
W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta
bok@zamowposilek.pl lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę „Pomoc > Wyślij wiadomość”. W „Pomocy” znajdą Państwo również aktualną instrukcję obsługi aplikacji.
Poniżej więcej informacji jak zamawiać i płacić za posiłki na krótkim filmiku instruktażowym:
Pozdrawiamy
Zespół INTERGO
Istnieje możliwość wykupienia pojedynczego obiadu w cenie:
15 złotych za II danie i 4 złotych za zupę
Menu opracowujemy przy udziale
mgr inż. Marii Jagiełło Dietetyka, Technologa żywienia.
Jej poradnia dietetyczna jest zmaterializowaniem życiowej pasji, jaką jest tematyka dietetyczna, żywieniowa i gastronomiczna. Do jej prowadzenia wykorzystuję doświadczenie, wiedzę i umiejętności nabyte przez kilkanaście lat pracy.
Od większości dietetyków wyróżnia ją, oprócz posiadania wiedzy żywieniowej i dietetycznej, dogłębna znajomość zasad technologii gastronomicznej.
Dzięki temu jadłospisy i porady żywieniowe są łatwe w realizacji oraz nie są oderwane od kuchennej rzeczywistości.
Doświadczenie zawodowe Ukończyła studia dzienne na Wydziale Żywienia Człowieka i Gospodarstwa Domowego w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Ukończyła studia podyplomowe na kierunku: Żywność, Żywienie, Zdrowie – specjalność: Poradnictwo Dietetyczne w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie.
Od 1995 r. pracuję jako nauczyciel dietetyki, zasad żywienia człowieka, technologii gastronomicznej, higieny produkcji, obsługi konsumenta w technikum gastronomicznym.
Od 2006 r. jest nauczycielem dyplomowanym Posiadam certyfikaty egzaminatora Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Łodzi w zawodach:
- technik organizator usług gastronomicznych
- technik żywienia i gospodarstwa domowego
- kucharz małej gastronomii
- cukiernik jest ekspertem dietetycznym na portalu republikakobiet.pl
- Opracowuję artykuły o tematyce żywieniowej i dietetycznej do Expressu Ilustrowanego „Dietetyk radzi” oraz portali: http://www.onaonaona.com/zdrowie/ – Agaty Młynarskiej, http://repka.pl/cat/zdrowie/diety/ – Katarzyny Montgomery, http://kobieta.wp.pl/ Opracowuję autorskie diety- diety na miarę Opracowuję jadłospisy do różnych publikacji ( m.in. Żywienie zbiorowe – jadłospisy i receptury dla domów opieki społecznej, ośrodków rehabilitacyjnych, szpitali
- Żywienie dzieci w szkole i przedszkolu)
- Prowadzi kursy i szkolenia dla bezrobotnych w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego
- Prowadzi warsztaty odchudzające w Dojrzewalni Róż
- Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki
- Jest członkiem Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków
- Prowadzi blog kulinarny: codzienna-kuchnia-dietetyczki.blogspot.com
- Jest autorem książek Żywienie dietetyczne. Jadłospisy, diety i przykłady żywienia ludzi chorych
- Zdrowe żywienie dzieci w szkole i przedszkolu Cukrzyca typu 2 – diety i jadłospisy
- Jadłospisy obiadowe dla dzieci szkolnych